Ervaring

Scroll snel verder.

 

Ter inspiratie

Hieronder vind je een aantal opdrachtgevers waarmee we een vaste samenwerking hebben. Kijk gerust eens rond. Wellicht geeft het je extra inspiratie.

Sinds 2019 is Mons Media de vaste partner van Dimenco voor fotografie en het produceren van productvideo’s en interviews. Bekijk onze samenwerking!

Sinds 2016 zijn wij de vaste partner voor videoproducties, livestreams en fotografie voor alle Rabobanken in Oost-Brabant. Bekijk onze samenwerking!

Sinds 2015 is Mons Media de vaste partner van meerdere instituten van Fontys Hogescholen voor fotografie en het produceren van webvideo’s, aftermovies en wervingscampagnes. Bekijk onze samenwerking!

Sinds 2016 is Mons Media de vaste partner van het Sint-Joriscollege voor fotografie, schoolfilms en livestreams. Bekijk onze samenwerking!

Voor DRYA produceerden we twee keer een bedrijfsfilm, bij de lancering van de twee productlijnen die DRYA aanbiedt. Bekijk onze samenwerking!

Sinds 2016 hebben wij een groot aantal aftermovies mogen maken van events via Pink Orange, van merken als Porsche, LUBA Uitzendbureau, ZND en Orion.

Wat zeggen klanten?

We vroegen onze klanten ook een referentie te schrijven, die we één op één hebben gekopieerd naar een pagina op deze website.

Contact

Hoe je (M)ons kunt bereiken:

info@monsmedia.nl

Mogen we je helpen?