De samenwerking tussen

Mons Media & dimenco

Sinds 2019 is Mons Media de vaste partner van Dimenco voor fotografie en het produceren van productvideo’s en interviews.

Over Dimenco

Dimenco is sinds 2010 toonaangevend op de markt voor ruimtelijke visualisatie. Ze verenigen hardware, software en technologie om snelle, rijke en natuurlijke driedimensionele ervaringen te leveren, waarbij geen wearables zijn vereist. Je kunt dus 3D kijken zonder 3D- of VR-bril.

Productfotografie

In de speciale dark room van Dimenco, schieten we productfoto’s en foto’s voor marketingdoeleinden. Scroll snel verder voor enkele voorbeelden.

Productvideo's

Dimenco werkt continu aan de verbetering van haar huidige producten en het ontwerpen en produceren van nieuwe producten. In de dark room filmen we alle productvideo’s van Dimenco.

Interviews

De technologie en hardware van Dimenco zijn toepasbaar in veel verschillende branches en settings. Regelmatig draaien we testimonial video’s met gebruikers om de gebruikservaring in beeld te brengen voor marketingdoeleinden.

Bekijk deze voorbeeldvideo

Bovenstaande beelden zijn gebruikt voor de lancering van de award winning SR Pro display door Dimenco. In een dedicated opnamestudio zijn deze shots middels een gemotoriseerd jib-systeem en slider geschoten. Hiermee hebben we zowel de prachtig afgewerkte details als ook de 3D werking van de monitor adembenemend vastgelegd.

Fotografie

Bekijk hieronder onze recente productfotografie voor de producten van Dimenco.

Bovenstaande productfoto’s maakten we voor de website en als social media content voor Dimenco.

Clean Room

Met gemotoriseerde precisie van Edelkrone Sliders en Jibs, creëerden we deze 30-sec 4K video om de geavanceerde clean room van Dimenco in beeld te brengen, ten behoeve van de website en social media. Daarnaast worden de shots uit deze montage nog regelmatig gebruikt in andere montages voor Dimenco om het productieproces te visualiseren.

Dimenco aan het woord

We zijn altijd onder de indruk hoe Mons iets visueels kan creëren dat precies benadrukt wat we willen vertellen met ons merk. Zijn flexibiliteit en liefde voor het vak is een combinatie waar wij als klant altijd van profiteren.

Arne Balk

Brand Marketing Director, Dimenco

Op zoek naar een samenwerking als deze?

Dan horen we graag van je! Neem via onderstaand formulier contact op en dan praten we verder 🙂