Aanbod

Schoolfilms

Mons Media is ervaren in het produceren van schoolfilms, als alternatief voor een open dag bijvoorbeeld. Of gewoon om de school online een visitekaartje te geven. We werken heel graag samen met personeel én leerlingen om samen een gave film neer te zetten die de sfeer van de school goed vertegenwoordigt. 

Hoewel de mooiste beelden natuurlijk die van de kinderen zelf zijn, kunnen we deze om privacyredenen niet allemaal laten zien op onze website. In een persoonlijk gesprek laten we je graag een aantal voorbeelden zien.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Elke school is anders. Graag leren we jullie school eerst goed kennen in een kennismakingsgesprek. Vervolgens kijken we samen wat de juiste insteek is om de school van een visueel online visitekaartje te voorzien in de vorm van een schoolfilm. Gaan we alles vertellen in één film, of maken we meerdere films? Bijvoorbeeld per leerniveau of per richting? En maken we een losse video om de musicalklas of sportklas te promoten? Alles is natuurlijk bespreekbaar! Het doel is vaak het werven van leerlingen door het zo realistisch mogelijk verbeelden van de sfeer op school. Door onze ervaring op verschillende middelbare scholen, zien we snel wat jullie school uniek maakt. Zo mochten we schoolfilms produceren voor onder andere het Sint-Joriscollege, ’t Antoon Schellenscollege, ’t Elde College en het Commanderijcollege.

Hieronder zie je de schoolfilm van het Sint-Joriscollege.

Hieronder zie je de schoolfilm van het Elde College.

Contact

Hoe je (M)ons kunt bereiken:

info@monsmedia.nl

Mogen we je helpen met een schoolfilm?

Bekijk ook

Social Media video’s

Portretfotografie

Bedrijfsfotografie