Aanbod

Livestreaming

Livestreaming is dé uitkomst wanneer niet alle deelnemers fysiek aanwezig kunnen zijn bij bijvoorbeeld een event, webinar, tafelgesprek, informatieavond of diploma-uitreiking. Afhankelijk van het platform kunnen duizenden kijkers al dan niet inloggen om mee te kijken.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bij livestreams doen we altijd vooraf een locatie- en internetcheck. Daarnaast stellen we samen een draaiboek op voor de uitzending. Zo’n drie uur vooraf beginnen we met opbouwen van de opname-locatie inclusief verlichting, geluidsapparatuur en standaard tot vier camera’s. Doorgaans is dit bij de opdrachtgever op locatie, maar het kan ook in een filmstudio of andere externe locatie. Tijdens de stream is het mogelijk om video-items af te spelen, deelnemers (bijvoorbeeld via Teams) in te bellen in de stream, een PowerPoint-presentatie te gebruiken en vragen van kijkers te beantwoorden. We hebben genoeg ervaring met vele vormen van streams, geen vraag is te gek. Neem gerust contact op! We zijn benieuwd naar je wensen.

Voorbeeld

Voor Rabobank Oost-Brabant produceren we iedere maand een live-uitzending, genaamd BRabo Live. Een liveshow voor en door collega’s met daarin een combinatie van humoristische reportages en serieuze boodschappen vanuit de directie. Elke maand vanuit een live studio uitgezonden via Teams naar 650 collega’s. Bekijk hieronder bijvoorbeeld de bumper van deze uitzending.

Contact

Hoe je (M)ons kunt bereiken:

info@monsmedia.nl

Mogen we je helpen met live streaming?

Bekijk ook

Productvideo’s

Bedrijfsfilms

Bedrijfsfotografie