Aanbod

Aftermovies en eventfotografie

Wanneer je een onvergetelijk evenement of bedrijfsfeest organiseert, wil je dit natuurlijk laten vereeuwigen. Mons Media heeft ruime ervaring in eventfotografie en het creëren van aftermovies met als gevoel: “Daar had ik bij willen zijn!”.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Afhankelijk van het type event ontvangen we graag een draaiboek of planning van de dag of avond. Samen bespreken we vooraf welke zaken in de aftermovie aanwezig moeten zijn of welke zaken zéker op de foto moeten staan. Tijdens het event zelf zijn we zoveel mogelijk onzichtbaar aanwezig. We leveren de aftermovie of foto’s zo snel mogelijk op, zodat alle gasten snel weer kunnen nagenieten van het evenement.

Hieronder zie je een voorbeeld van een aftermovie die we maakten in opdracht van Fontys Hogescholen. In de aftermovie wisselen quotes van betrokken partijen (studenten, docenten en gemeente) af met sfeerbeelden van het evenement. Deze aftermovie had als doel om achteraf aandacht te geven voor het project en de samenwerking.

Voor VAEX & BUFFL maakten we onderstaande aftermovie van de familiedag op het bedrijfsterrein. Een korte, snelle sfeerimpressie van de dag.

Contact

Hoe je (M)ons kunt bereiken:

info@monsmedia.nl

Mogen we je helpen met een aftermovie?

Bekijk ook

Social Media video’s

Productvideo’s

Bedrijfsfotografie