Referenties

Wat onze klanten zeggen

We zijn altijd onder de indruk hoe Mons iets visueels kan creëren dat precies benadrukt wat we willen vertellen met ons merk. Zijn flexibiliteit en liefde voor het vak is een combinatie waar wij als klant altijd van profiteren.

Arne Balk

Brand Marketing Director, Dimenco

“Vanuit Rabobank maken we regelmatig, met veel succes, gebruik van de vele diensten van Mons Media. Van video tot fotografie tot webinars, Mons is in staat om mee te denken met de klant om zo visueel de boodschap op een duidelijke en professionele wijze neer te zetten.”

Jochem van Hattum

Adviseur Communicatie, Rabobank Oost-Brabant

De werkwijze van Mons Media is samen te vatten als gestructureerd, volgens afspraak en de wensen van de klant centraal te stellen. Hij denkt graag actief mee om tot een goed eindresultaat te komen. Mons zorgt er altijd voor dat hij ruim op tijd klaar is.

René Kastelijn

Docent & Coach, Fontys Hogeschool Economie en Communicatie

Ik heb diverse keren met Mons gewerkt en telkens tot volle tevredenheid. Mons luistert goed naar de wensen van de klant en denkt actief mee om het beste eindresultaat neer te zetten. De intro filmpjes voor Fontys Best Business maar ook de filmpjes op de website van onze opleiding Commerciële Economie zijn iedere keer zeer professioneel en goed afgestemd op de doelgroep!

Ingrid Peels

Onderwijsmanager, Fontys Hogeschool Economie en Communicatie

“Vanuit Rabobank werk ik al vele jaren samen met Mons Media. Bij ieder vraagstuk, of het nu de opname van een inspiratiefilmpje of het verzorgen van een webinar is, weet hij het juiste beeld te creëren. Mons is een professional die zijn vak zeer goed verstaat. Hij is snel in reactie en levert topkwaliteit!”

Janine Ritzen

Adviseur Communicatie, Rabobank Oost-Brabant

“Mons heeft voor onze Talent Academy bijzonder mooie promovideo’s gemaakt. Hij heeft daarin mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen, echt top werk! De video’s zijn aantrekkelijk, dynamisch, origineel en tot in de puntjes af. Mons is flexibel en zorgt ervoor dat alles klopt. Daarnaast is Mons positief en complimenteus, wat de toon zet voor een fijne samenwerking.”

Lotte van Strien

Coach & Trainer, Fontys Hogeschool Economie en Communicatie

“Al vier jaar is Mons Media onze vaste partner in videoproducties. Hij levert niet alleen kwalitatieve eindproducten op maar denkt ook mee en voorziet ons van goed advies in het creatieve proces voorafgaand. Daarnaast weet Mons Media met een minimale briefing onze wensen te vertalen, de boodschap perfect te verbeelden en een passende sfeer/toon neer te zetten!”

Shauni Mulders

Marketing- & Communicatiemedewerker, Fontys Hogeschool Toegepaste Natuurwetenschappen

“Werken met Mons is een feest! Mons is bijzonder professioneel, zijn werk creatief en hedendaags, hij is ondernemend en daarnaast ook nog eens een heel fijn mens! Een kleine greep uit waar ik aan denk, bij Mons.”

Marjolein Muurling

Consultant Markering en Communicatie, Fontys Hogeschool Economie en Communicatie

Contact

Hoe je (M)ons kunt bereiken:

info@monsmedia.nl

Mogen we jouw bedrijf ook helpen?