Aanbod

Interviews

Interviews zijn een krachtig middel om een boodschap over te brengen. Van bestaande klanten aan potentiële klanten, van directie aan medewerkers of simpelweg vanuit je bedrijf naar buiten. Een interview op camera werkt vele malen sterker dan een interview op papier, door de toevoeging van intonatie, humor en non-verbale communicatie. 

Hoe gaat dat in zijn werk?

Indien nodig stellen we samen vooraf een draaiboek op. Zo komt niemand tijdens de opnames voor verrassingen te staan. Op de draaidag zelf creëren we in overleg een mooie setting met oog voor licht, (achtergrond)geluid en omgeving. Tijdens het gehele proces houden we het doel in het oog. Enthousiasmeren? Overtuigen? Vermaken? Informeren?

In onderstaande film interviewden we een alumnus van Fontys, die momenteel werknemer is bij Kraft Heinz. Het doel van de video is het informeren van huidige studenten over de (mogelijkheden op de) arbeidsmarkt na de opleiding.

Voor Dimenco produceerden we onderstaande video, waarin een medewerker wordt geïnterviewd over nieuwe technologie. Gecombineerd met B-roll shots van de DEV-kit in een professionele opnameruimte, levert het een eindresultaat op dat aanspreekt bij de doelgroep.

Contact

Hoe je (M)ons kunt bereiken:

info@monsmedia.nl

Mogen we je helpen met een interview?

Bekijk ook

Social Media video’s

Productvideo’s

Bedrijfsfotografie