Over (M)ons

Over Mons Media

Mons Media (voorheen Mons Records) is een energiek, snelgroeiend mediabedrijf in hartje Eindhoven. Voor een grote diversiteit aan klanten mogen we de visuele communicatie verzorgen. Met een persoonlijke aanpak zetten we snel en nauwkeurig een creatief eindproduct neer waar jij en je klanten van opkijken. In de afgelopen zeven jaar mochten we ruim honderd verschillende opdrachtgevers helpen met videoproducties, fotografie en livestreaming.

 

Werkwijze

Of het nou gaat om een commercieel bedrijf, middelbare school, stichting of overheidsinstantie, we kijken altijd naar wat aansluit bij de vraag en visie van jou als opdrachtgever. Als je de opdracht al duidelijk voor je hebt en ook als je gewoon wil sparren over een idee. Neem contact op, op de manier die voor jou het fijnst is. Samen werken we efficiënt toe naar een eindresultaat waar jij en je klanten van opkijken. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent!

Over Mons

In 2015 richtte ik, Mons Broeksteeg, mijn bedrijf ‘Mons Records’ op. Met een voorliefde voor muziek begon ik als muzikant een opnamestudio, destijds gecombineerd met de studie ondernemerschap en retail management. De passie voor fotografie en film is toen ontstaan waardoor de muziek plaatsgemaakt heeft voor beeld. Sinds 2016 bestaat het aanbod dan ook uit professionele video-opnames, fotografie en livestreaming. Mijn creativiteit én zakelijke achtergrond als ondernemer leiden tot de ambitie om mijn bedrijf (nog) verder te laten doorgroeien. Met ingang van februari 2022 gaat ‘Mons Records’ dan ook verder onder de naam Mons Media.

 

Contact

Hoe je (M)ons kunt bereiken:

info@monsmedia.nl

Mogen we je helpen?