Aanbod

Social media video’s

Goede social media content wordt alsmaar belangrijker. Door onze ervaring kunnen wij passend advies uitbrengen over wat wel en niet werkt op social media. Daarnaast denken we creatief mee over op te zetten campagnes. Hieronder zie je enkele voorbeelden van video’s die we produceerden ten behoeve van social media campagnes.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Indien nodig stellen we samen vooraf een draaiboek op. Zo komt niemand tijdens de opnames voor verrassingen te staan. Bij het opstellen van het draaiboek houden we continu het doel van de video(‘s) in gedachten. Willen we mensen informeren, enthousiasmeren, overtuigen of laten lachen? We adviseren op het gebied van teksten, ondertiteling, lengte en muziek. Tijdens het montageproces houden we jou als opdrachtgever continu op de hoogte. Uiteindelijk leveren we de video(‘s) aan in alle juiste formaten voor de verschillende platforms en kun jij de video’s gaan inzetten. Nieuwsgierig geworden? Neem zeker even contact op!

Onderstaande video produceerden we voor Fontys Hogeschool Toegepaste Natuurwetenschappen, met als doel meer klassenvertegenwoordigers te werven binnen de opleiding. Een kort, snel en krachtig concept levert bij de doelgroep de beste respons. Met die gedachte ontstond onderstaande video.

Voor een campagne rondom het verduurzamen van particuliere woningen, produceerden we zeven video’s met als doel mogelijkheden tot verduurzaming en de financiering daarvan onder de aandacht te brengen bij particuliere woningeigenaren in Oost-Brabant. In vergelijking met bovenstaande campagne is er een duidelijk verschil in doelgroep. Dit verschil is in de video’s ook zeker terug te zien. Let bijvoorbeeld op de muziek, snelheid van monteren en lengte van de video.

Contact

Hoe je (M)ons kunt bereiken:

info@monsmedia.nl

Mogen we je helpen met social media video's?

Bekijk ook

Productvideo’s

Bedrijfsfilms

Bedrijfsfotografie