Aanbod

Bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm is hét visitekaartje van je bedrijf. Samen kijken we naar de manier waarop we jouw bedrijf het beste kunnen presenteren aan de buitenwereld. Wat is het unieke verhaal, het bestaansrecht en het gezicht van jouw bedrijf? We vertalen dit in een bedrijfsfilm die de kijker weet te binden aan jouw business.

Voor Rabobank Oost-Brabant produceerden we onderstaande brand-movie, waarbij de door Rabobank gestelde maatschappelijke thema’s en de impact van het beleid van de bank naar voren komen. Hierin hebben we gebruik gemaakt van een professionele voice-over.

Jij weet alles over jouw organisatie en dienst of product. Wij weten alles over film. We combineren onze kennis om tot een film te komen met de wow-factor. Komen de mensen in de organisatie duidelijk naar voren of staat juist je product centraal? Samen kijken we wat het beste aansluit bij jouw bedrijf en jouw doelgroep.

Voor onderstaande bedrijfsfilm van Drya, combineerden we een bedrijfsfilm met een instructiefilm. De film is inmiddels 200.000 keer bekeken in social media campagnes van Drya.

Contact

Hoe je (M)ons kunt bereiken:

info@monsmedia.nl

Mogen we je helpen met een bedrijfsfilm?

Bekijk ook

Social Media video’s

Productvideo’s

Drone-opnames