De samenwerking tussen

Mons Media &
Rabobank

Sinds 2016 zijn wij de vaste partner voor videoproducties, livestreams en fotografie voor alle Rabobanken in Oost-Brabant.

Over Rabobank Oost-Brabant

Als steeds verder centraal georganiseerde bank, is er binnen Rabobank gelukkig nog genoeg ruimte voor lokale initiatieven op het gebied van marketing en communicatie. In Oost-Brabant biedt dit de mogelijkheid om zowel intern als extern gave projecten te ontwikkelen en uit te voeren.

Fotografie

Binnen Rabobank Oost-Brabant mochten we een aantal teams fotograferen voor de website van Rabobank.

Liveshow

Voor Rabobank Oost-Brabant intern maken we BRabo live. Een liveshow voor en door collega’s met daarin een combinatie van humoristische reportages en serieuze boodschappen vanuit de directie. Elke maand vanuit een live studio uitgezonden via Teams naar 650 collega’s.

Campagnevideo's

Voor verschillende campagnes van Rabobank produceerden we inmiddels tientallen video’s met testimonials van klanten, feel-good video’s of reportages op locatie.

BEKIJK DEZE VOORBEELDVIDEO

Voor een campagne rondom het verduurzamen van particuliere woningen, produceerden we zeven video’s met als doel mogelijkheden tot verduurzaming en de financiering daarvan onder de aandacht te brengen bij particuliere woningeigenaren in Oost-Brabant.

Jaar

projecten

Opgeleverde video's

Ook interne communicatie

Ook voor interne communicatie is video hét middel. Het is sneller, krachtiger en dynamischer dan meer conventionele middelen als een nieuwsbrief. Dit zorgt voor een hogere betrokkenheid en maakt dat de boodschap oprecht over komt.

Aftermovie

Bekijk hieronder een aftermovie van een reeks live-uitzendingen van Rabobank.

Branding

Bekijk hierboven een film die we maakten ten behoeve van de positionering en branding van Rabobank Oost-Brabant.

Wat onze klanten bij Rabobank zeggen

“Vanuit Rabobank maken we regelmatig, met veel succes, gebruik van de vele diensten van Mons. Van video tot fotografie tot webinars, Mons is in staat om mee te denken met de klant om zo visueel de boodschap op een duidelijke en professionele wijze neer te zetten.”

Jochem van Hattum

Adviseur Communiactie, Rabobank Oost-Brabant

“Vanuit Rabobank werk ik al vele jaren samen met Mons Media. Bij ieder vraagstuk, of het nu de opname van een inspiratiefilmpje of het verzorgen van een webinar is, weet hij het juiste beeld te creëren. Mons is een professional die zijn vak zeer goed verstaat. Hij is snel in reactie en levert topkwaliteit!”

Janine Ritzen

Adviseur Communicatie, Rabobank Oost-Brabant

Op zoek naar een samenwerking als deze?

Dan horen we graag van je! Neem via onderstaand formulier contact op en dan praten we verder 🙂