De samenwerking tussen

Mons Media &

Het Sint-Joriscollege

Sinds 2016 is Mons Media de vaste partner van het Sint-Joriscollege voor fotografie, schoolfilms en livestreams.

Over het Sint-Joriscollege

Het Sint-Joriscollege is een middelbare school in Eindhoven met z’n 1.500 leerlingen. Het speciale aanbod maakt de school bijzonder. Naast dat ze een Kunst & Cultuur Profielschool zijn, bieden ze LOOT, Topsport en BSM aan.

Fotografie

Voor de schoolgids, flyers, posters, social media en de website van het Sint-Joriscollege, plannen we elk jaar een dag waarop we nieuwe schoolfoto’s maken. Zo blijven de visuele uitingen altijd up-to-date en krijgen ze regelmatig een nieuwe look.

Videoproducties

Om de school een online visitekaartje te kunnen geven en als alternatief voor de open dag, produceerden we voor het Sint-Joriscollege een aantal schoolfilms: een algemene schoolfilm, een film over de KunstKlas, over de Sportklas, over WON en over topsport. Hieronder zie je enkele voorbeelden.

Livestreaming

Toen in verband met corona de diploma-uitreiking slechts op kleine schaal kon doorgaan, zetten we een livestream op met meerdere camera’s zodat het thuisfront toch mee kon kijken. Daarnaast hebben we meerdere livestreams verzorgd van informatieavonden die ook niet fysiek door konden gaan.

Bekijk hierboven de schoolfilm

Fotografie

Bekijk hieronder onze recente fotografie voor het Sint-Joriscollege.

De KunstKlas onder de aandacht

Om de KunstKlas van het Sint-Joriscollege extra onder de aandacht te brengen, produceerden we deze video. De video heeft als doel om basisinformatie te geven over de mogelijkheden en de potentiële nieuwe leerlingen te enthousiasmeren.

Op zoek naar een samenwerking als deze?

Dan horen we graag van je! Neem via onderstaand formulier contact op en dan praten we verder 🙂