De samenwerking tussen

Mons Media & Fontys

Sinds 2015 is Mons Media de vaste partner van meerdere instituten van Fontys Hogescholen voor fotografie en het produceren van webvideo’s, aftermovies en wervingscampagnes.

Over Fontys Hogescholen

Fontys Hogescholen bestaat uit 41 instituten binnen Nederland met elk één of meerdere opleidingen. Fontys biedt tientallen opleidingen en cursussen aan, in alle soorten en maten en op bijna ieder gebied van de arbeidsmarkt. 

TNW

Voor Fontys Toegepaste Natuurwetenschappen hebben we sinds 2017 tientallen videoproducties mogen maken. Video’s over de verschillende opleidingen, voor de studievereniging, voor accreditaties en beroepsbeeldenfilms over de alumni.

FHEC

Voor Fontys Hogeschool Economie en Communicatie hebben we sinds 2015 al tientallen videoproducties mogen maken. Video’s over de opleidingen, online meeloopdagen en aftermovies van events en natuurlijk het Purple Festival.

HTSM

Voor Fontys Centre of Expertise HTSM mochten we een tiental projecten fotograferen en een online videoserie maken over de samenwerkingen tussen studenten en het bedrijfsleven.

Bekijk deze voorbeeldvideo

Hieronder kun je één van de twintig beroepsbeeldenfilms bekijken die we voor Fontys TNW produceerden. Om huidige en potentiële nieuwe studenten een beter beeld te geven van het beroepenveld, bezochten we twintig alumni op hun huidige werkplek bij bijvoorbeeld Kraft Heinz, Defensie, FoodTech Brainport en Suez voor een testimonial over hun dagelijkse werkzaamheden met een terugblik op de studie.

Fotografie

Bekijk hieronder onze recente fotografie voor Fontys Hogescholen.

Bovenstaande foto maakten we in een serie voor het nieuwe Fontys-gebouw Nexus op de campus van TU Eindhoven.

Heb je deze al gezien?

In het kader van online voorlichting voor de oriëntatiepropedeuse van Fontys Hogeschool Economie en Communicatie (FHEC), maakten we een serie video’s over de verschillende aspecten van deze propedeuse. Deze video legt het principe uit van ‘werken in sprints’.

Wat onze klanten bij Fontys zeggen

“Mons heeft voor onze Talent Academy bijzonder mooie promovideo’s gemaakt. Hij heeft daarin mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen, echt top werk! De video’s zijn aantrekkelijk, dynamisch, origineel en tot in de puntjes af. Mons is flexibel en zorgt ervoor dat alles klopt. Daarnaast is Mons positief en complimenteus, wat de toon zet voor een fijne samenwerking.”

Lotte van Strien

Coach & Trainer, Fontys Hogeschool Economie en Communicatie

De werkwijze van Mons Media is samen te vatten als gestructureerd, volgens afspraak en de wensen van de klant centraal te stellen. Hij denkt graag actief mee om tot een goed eindresultaat te komen. Mons zorgt er altijd voor dat hij ruim op tijd klaar is.

René Kastelijn

Docent & Coach, Fontys Hogeschool Economie en Communicatie

“Al vier jaar is Mons Media onze vaste partner in videoproducties. Hij levert niet alleen kwalitatieve eindproducten op maar denkt ook mee en voorziet ons van goed advies in het creatieve proces voorafgaand. Daarnaast weet Mons Media met een minimale briefing onze wensen te vertalen, de boodschap perfect te verbeelden en een passende sfeer/toon neer te zetten!”

Shauni Mulders

Marketing- & Communicatiemedewerker, Fontys Hogeschool Toegepaste Natuurwetenschappen

Ik heb diverse keren met Mons Media gewerkt en telkens tot volle tevredenheid. Mons luistert goed naar de wensen van de klant en denkt actief mee om het beste eindresultaat neer te zetten. De intro filmpjes voor Fontys Best Business maar ook de filmpjes op de website van onze opleiding Commerciële Economie zijn iedere keer zeer professioneel en goed afgestemd op de doelgroep!

Ingrid Peels

Onderwijsmanager, Fontys Hogeschool Economie en Communicatie

Op zoek naar een samenwerking als deze?

Dan horen we graag van je! Neem via onderstaand formulier contact op en dan praten we verder 🙂